Grilled Rib Eye and Creamy Polenta

Ditch the burgers and buns for a more robust, restaurant-quality cut of meat. This rib eye and polenta pairing will make a quality base for the day’s celebrations. By Patrick Feury, chef/partner of Nectar in Berwyn, Pa. and Danlu in Philadelphia — Serves 2-4.

Get More Tailgate-Ready Recipes

Ingredients

Steak

  • 19 oz. high-quality rib eye steak
  • 2 oz. sea salt
  • 4 oz. olive oil

Nectar Bistro Butter

  • 6 oz. unsalted butter
  • 1 small shallot, chopped fine
  • 1 clove garlic, chopped fine
  • ½ tsp. tomato paste
  • ½ tsp. hot curry powder
  • ½ tsp. smoked paprika
  • ½ tsp. black pepper
  • 1 tsp....

Läs mer http://whiskyadvocate.com/grilled-rib-eye-creamy-polenta/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se