This 3-Course Summer Menu Pairs Perfectly With Whiskey Cocktails

Put down that beer! Too often our favorite spirit gets cast aside in favor of a cold brew or a white wine when the heat is on. But bourbon, our great American whiskey, is also one of the most versatile spirits at the table, according to celebrity chef, author, restaurateur, and whiskey lover Edward Lee .

Lee has created a summer menu that pairs perfectly with our love of bourbon. At his standout restaurants in Louisville, Ky. ( MilkWood , 610 Magnolia , The Wine Studio , Whiskey Dry ) and the Washington, D.C. area ( Succotash ), Lee gets...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/summer-menu-whiskey-cocktail-pairing/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se