Pair This Pastry Recipe With Sherried Scotch

In Pour This, Pair That, Whisky Advocate asks professional chefs to share a recipe designed for a specific type of whisky. Learn why these food and whisky combinations work—and try them yourself at home!

Sherried scotch tastes great on its own, and is also a versatile option for food pairings. With a wide array of characteristics—from fruity to nutty and creamy to oily—sherried whisky can play brilliantly with a number of different foods at the table. And because it’s often robust and complex, it pairs especially well with rich, fatty dishes, like these Foie Gras Gougères by chef Michael Santoro...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/pair-this-pastry-recipe-sherried-scotch/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se