How To Cook Better with Whisky

It’s not unusual for bourbon to appear in barbecue sauces or sweet desserts, but now top chefs are finding new applications for whiskey in kitchens where wine once ruled, bringing whiskey’s beautiful flavors to salads, seafood, bacon, and more. Here are some great ways to have your whiskey—and eat it too.

At Hewn Bakery in Evanston, Illinois, Ellen King caramelizes onions to fold into her rye bread dough, deglazing the pan with F.E.W. Spirits’ bourbon. “You’re getting up all the fond from the onions, that dark rich flavor,” she says. “The alcohol gets all cooked off, so it’s really just...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/how-to-cook-better-with-whisky/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se