Why You Should Be Drinking Grain Whisky

T here is nothing glamorous about the production of grain whisky. Hammered out on clunky column stills, usually on an industrial scale, using cheaper ingredients like corn, grain whisky is traditionally reserved as filler for blended whiskies, be they scotch, Irish, or Japanese. On its own, grain is the black sheep of the whisky family. But misconceptions be damned.

At its best, the spirit offers supreme drinkability and often a surprising degree of structure and complexity. As the premium malts of the world become frustratingly unattainable, it’s only a matter of time until grain goes gangbusters. For now, at least,...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/why-you-should-be-drinking-grain-whisky/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se