Smoked Americans

imageKnown mostly for rye and bourbon whiskeys, the American whiskey genre has increasingly used a handful of Scotch whisky production techniques. We’ve seen the success of American single malts and used barrel-finish programs in bourbon and rye. Now U.S. distillers are smoking grains.

“American whiskey has been great, but it’s been like going to Baskin & Robbins and getting 31 flavors of chocolate and vanilla,” says Paul Tomaszewski, distiller and founder of MB Roland distillery in Pembroke, Kentucky. “There’s only been two kinds of American whiskey for a long time.”

Tomaszewski is among a small crop of distillers who are...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/2015/06/25/smoked-americans/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se