The Science and Commerce of Whisky – a book review

Science and Commerce of WhiskyWhile there are numerous books about whisky, there are surprisingly few about how to make it, and even fewer about how the whisky industry itself looks at whisky as a thing to be sold. There are books of tasting notes, history and even romantic looks at the world of whisky, some of which we’ve covered in the past in our Classic Book Reviews series ,  but there are only a handful of more academic looks into whisky production and marketing – the last major work was the expensive and now hard to find  Whisky: Technology, Production and Marketing from a decade ago....

Läs mer http://blog.thewhiskyexchange.com/2014/08/the-science-and-commerce-of-whisky-a-book-review/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se