Method Madness Acacia Cherry wood

image

Mildleton distillery launched two new expression in their experimental Method & Madness series.

Both are matured in a combination of bourbon and sherry oak, but they are finished in two wood types that are rarely used for the maturation of whiskey. The first one is Wild Cherry Wood , never used before, which is characterised by its porousness and greenish hue.

The other one is finished in Acacia wood, famous for ageing French white wines, and already used by Bushmills some time ago. This type of wood has a much tighter grain and a redder colour.

Obviously this is where...

Läs mer https://www.whiskynotes.be/2019/irish-whiskey/method-madness-acacia-cherry-wood/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se