Putte
Putte
Offline
Löst
0 röster
Slänger ut lite nyheter om tastenotes kommande planer.

Först och främst ett tack till alla som hänger med oss. Vi har lång väg att gå med denna sidan och det känns som om vi bara påbörjat en fantastisk resa. Ni är därmed alla inbjudna att vara med och påverka denna utveckling. Tveka inte att ställa frågor eller kom gärna med tips på saker som du skulle vilja se på tastenote.se.

Vi håller som bäst på att titta på en helt ny design som kommer att göra det mesta mycket tydligare. I vår ambition att skapa den mest kompletta whiskysidan så målade vi in oss i ett hörn av avancerade funktioner. Vi ville ha med allt och det blev kanske lite för mycket på en gång. Vi har lyssnat på användarna och de synpunkter som kommit in och ser en massa tänkbara förbättringar till version 2.0.

Den kanske största förändringen kommer att bli att vi klumpar ihop betygen något och smalnar ner själva tastenote inläggen. Det ska vara enkelt att skriva en tastenote och vi vill att ni alla ska känna att ni vill och kan skriva och vara med och bidra med era upplevelser och åsikter.

Vi kommer även att titta på en specialiserad whiskyshop som bara ska innehålla prylar för whiskyälskaren. Som exempelvis de bästa och mest använda sample flaskorna, de bästa glasen o.s.v. Förhoppningsvis kommer vi att få till detta under hösten.

Tillsist men inte minst ha det gött i sensommarvärmen och hoppas vi ses i Fakenberg i slutet av augustii.

Slaint
Du skrev i: Generellt om whisky
tisdag, 29 juli 2014, 10:12
Gilla
2
Share this post:
Svar (1)
 • Accepterade svar

  TES13
  TES13
  Offline
  tisdag, 29 juli 2014, 21:14 - #permal'nk
  Löst
  0 röster
  Så spennende! Jeg gleder meg til fortsettelsen :-)
  Gilla
  2
  Svaret är minimerat Show
Ditt svar

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se