TES13
TES13
Offline
Löst
1 röster
Jeg har hatt gleden av å smake Arette Gran Clase Extra Añejo fra Svenska Eldvatten flere ganger. En nydelig tequila, etter min mening :p Her er mine smaksnotater:
http://www.whiskysaga.com/arette-gran-clase-extra-anejo/

Noen av tequilaene fra Patron er også veldig gode, spesielt Gold og Platinum. I går kveld ble jeg introdusert for en ny tequila: Fortaleza Reposado. Rund og snill, men jeg må prøve den på nytt...smakte den etter ymse annen drikke, så det ble en litt urettferdig å skulle bedømme den på første forsøk ;)

Hva synes dere om tequila? Noen som har smakt spennende tequila?
torsdag, 21 maj 2015, 08:53
Share this post:
Svar (1)
 • Accepterade svar

  Putte
  Putte
  Offline
  söndag, 24 maj 2015, 08:00 - #permal'nk
  Löst
  1 röster
  Jag kan inte säga att jag har ngn erfarenehet men Jag har smakat Svenska Eldvattens tequila som jag fann väldigt intressant. Vet inte så mycket om själva destillatet heller men att det finns stora möjligheter att lagra spiten råder det ingen tvekan om.
  Gilla
  1
  Svaret är minimerat Show
Ditt svar

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se