Malts & Music

Lite smakupplevelser på udda amerikansk whiskey, lite intervjuer och lite reportage från destilleribesök.
Hej, jag heter Martin "Tusse" Andreasson och gästbloggar även för Veckansfredagswhisky.se. Min fokus har legat på whisk(e)y från andra länder än Skottland, och då är det främst Nordamerika och Australien som har hamnat under luppen. Jag gillar att nätverka och skaffa nya whiskyvänner på både på nätet och i verkligheten! Ett av mina främsta nöjen är att plocka fram gitarren eller banjon en vardagskväll och hälla upp något gott inspirationshöjande i glaset!

Intervju med Stanley Wong

Intervju med Stanley Wong

Den 6 - 7 april arrangeras En Öl & Whiskymässan i Göteborg för 6:e året i rad. Jag har pratat med Svenska Dryckesmässors VD Stanley Wong för att ta pulsen inför årets tillställning.

Fortsätt läsa
3229 Träffar
0 Kommentarer
ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se