TES13
TES13
Offline
Löst
0 röster
Når jeg ikke nyter whisky eller vin eller øl, så er jeg veldig glad i et glass gin :p Jeg kan gjerne nyte ginen bar, eller i en drink. Dry Martini med tre store, grønne oliven er favoritten. Etter å ha smakt noen ulike gin, så har jeg kommet frem til at jeg foretrekker ganske fruktig gin, som for eksempel Strane fra Smögen, eller Botanist fra Bruichladdich. Akkurat nå er det en flaske med Hendricks som står i skapet. Noen andre som er glad i gin og har tips om hva jeg bør smake? :)
måndag, 09 mars 2015, 20:00
Gilla
1
Share this post:

Accepterade svar

Putte
Putte
Offline
onsdag, 11 mars 2015, 11:01 - #permal'nk
Löst
0 röster
Inte så stort fan av gin faktiskt men det finns ju undantag! Hendricks tycker jag är riktigt fin att dricka som den är. Även Svenska Eldvattens Göteborgs gin är en trevlig bekantskap (Tillverkas hos Smögen men är ett recept helt och hållet framtaget av Peter och Tommy på SE. Jag kommer att blogga om detta inom kort). Sällan dock som jag blandar en Gin and Tonic nuförtiden och det skulle vara intressant att träffa en riktigt duktig bartender för att fp lite mer tips. :)
Svaret är minimerat Show
Svar (3)
 • Accepterade svar

  TES13
  TES13
  Offline
  torsdag, 12 mars 2015, 15:17 - #permal'nk
  Löst
  0 röster
  Jeg har absolutt lyst til å smake Göteborgs gin, Patrik! Ser frem til å lese på bloggen om den :)
  Svaret är minimerat Show
 • Accepterade svar

  Rolle
  Rolle
  Offline
  torsdag, 12 mars 2015, 17:44 - #permal'nk
  Löst
  0 röster
  Kan inte heller påstå att jag är ett större fan av Gin. Men detta bottnar iåf i en kväll i mina yngre dagar där jag gick bananas på Beefeater och 7Up vilket slutade i en ganska sölig afton;)

  Har en flaska The London N°1 Gin som jag fått av Hasse på WhiskyTaste Sweden AB....får ge den ett seriöst försök och vi kanske slipper 7Up och ett söligt avslut ;)
  Gilla
  1
  Svaret är minimerat Show
 • Accepterade svar

  TES13
  TES13
  Offline
  torsdag, 12 mars 2015, 18:22 - #permal'nk
  Löst
  0 röster
  He he... Ja, Roland, sånne minner kan ødelegge for smaken ;) Jeg har ikke smakt London No°1 Gin selv, men jeg synes absolutt at du skal gi den en sjanse! Uten 7Up, riktignok :p
  Svaret är minimerat Show
Ditt svar

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se