Ribs med whiskyglaze

1 kg tjocka revben 1 liter vatten 1 tsk salt 2 lagerblad 6 lätt krossade svartpepparkorn 1 torkad chili 1 gul lök

Tips: Alla revben vinner på att kokas först, då bevaras saftigheten och de får ännu mer smak. Välj revben av god kvalité!

Lägg revbenen i en kastrull och fyll på med vatten så att det täcker. Salta ordentligt, annars smakar inte revbenen något. Lägg i lagerblad, kryddor och en klyftad gul lök. Låt puttra i ca 45 minuter.

Sätt ugnen på 200 grader. Pensla revbenen med lite av glazen. Grilla i ugnen i ca 10-15 minuter. Ha upp,...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2017/12/06/ribs-med-whiskyglaze/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se