Papadiablo Mescal Tasting Notes

Papadiablo Especial Mescal 47%

Produced in Miahuatlan in the highlands of Mexico, this is distilled using a copper still heated by log fire. Four types of agave are used – Madrecuishe, Bicuishe, Mexicana and Espadin.

Lot PPD-003/ Tasted: juli 2014

Seriously pungent ‘off the still’ aromas but they are balanced buy a lovely sweetness. Like the Del Mageuy there is a touch of white spirit vinegar and a gentle sweet, pulped Agave note. 

The palate is soft and lightly smoked with plenty of delicious Agave flavours. Like the nose there is a touch of ‘off the still’ oiliness and the...

Läs mer https://gauntleys.wordpress.com/2015/03/06/papadiablo-mescal-tasting-notes/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se