Pair This Marinated Steak with Japanese Whisky

In Pour This, Pair That, Whisky Advocate asks professional chefs to share a recipe designed for a specific type of whisky. Learn why these food and whisky combinations work—and try them yourself at home!

Although a decade ago it barely drew attention, Japanese whisky has gone from niche drink to juggernaut. And no wonder: the elegant, balanced characteristics found in many Japanese brands not only offer enough stylistic variation to find a wide range of fans, but also make the whisky perfectly suited to enjoying alone or, better yet, at the table.

“Japanese whiskey is all about harmony, where flavor,...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/pair-marinated-steak-japanese-whisky/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se