Mackmyra - Svensk Rök 46,1%

På måndag den 2:a september är det dags för Mackmyras tredje produkt i Systembolagets standardsortiment, den första svenska rökiga maltwhiskyn. -Svensk Rök är utvecklad för att möta den stora efterfrågan på rökig svensk whisky och vi är oerhört glada att vi äntligen kan lansera en högkvalitativ rökig whisky på Systembolaget, säger Annika Hampf Fogtmann, maknadschef på Mackmyra Svensk Whisky. Mackmyra röker sin egen malt med svensk torv som toppats med späda enriskvistar, något man gör för att ge den en egen karaktär – en svensk röksmak helt enkelt, enligt Mackmyras Master Blender, Angela D´Orazio. Jag har faktiskt inte provat speciellt...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/9ImlFFdRlV8/610-mackmyra-svensk-roek-461

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se